Jouw voordeel

Dubbel zo efficiënt

Onze visie

Wij geloven dat jij zelf 'in control' wilt zijn. Je gelooft niet (meer) in samenwerking met een traditioneel en prijzig reclamebureau. Dat vaak ook nog beweert alle expertise in eigen huis te hebben. Je wilt scherp inkopen, hebt doelstellingen die gehaald moeten worden en wilt per project daarvoor met de beste mensen werken.

StudioDubbel is een modern georganiseerde creatieve studio. Geen zware overhead, wél de beste experts. We werken uitsluitend met een zorgvuldig door ons geselecteerd team van senior creatieven.

We hanteren transparante tarieven en leveren snel. Want waarom nog moeilijk doen als het bij ons makkelijk kan!

Onze werkwijze

  1. Op deze site vind je een aantal veel gevraagde projecten. Die zijn snel besteld, maar voor maatwerk heb je ook snel een scherpe offerte van ons in huis.
  2. We zijn altijd bereikbaar en bewaken jouw huisstijl bij alle projecten die je met ons doet.
  3. Heb je stress vanwege een snel naderende deadline? Bel ons, zelfs de grootste uitdaging krijgen we vrijwel altijd geregeld.
  4. We nemen jouw briefing nog even persoonlijk met je door, stellen zo de onderlinge verwachtingen scherp.
  5. Bij opdracht betaal je 50% en na afronding van het project de overige 50%. Onze betalingstermijn is 14 dagen en bij een spoedklus betaal je vooruit. Alle getoonde bedragen op deze site zijn exclusief BTW.
Aanmelden nieuwsbrief

We sturen regelmatig tips om jouw werk makkelijker te maken!

Aanmelden
Contact

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2019 - realisatie StudioDubbel