Referentie: Soler & Palau

Wil je een animatie laten maken?

Wil je een 2D of 3D animatie laten maken? Met tekst, symbolen en iconen maken we een effectieve infographic voor je. Behaal resultaat met in 2D getekende karakters (figuren) in een vraag- en antwoordsituatie. Of bereik je doelstelling met een 3D explanimatie waarin jouw product in detail de hoofdrol speelt. Ron adviseert je graag!

Wat als jouw doelgroep wereldwijd actief is en je ze tóch op een kostenefficiënte wijze mee wilt nemen in jouw bedrijfsverhaal?

Een 3D animatie geeft de mogelijkheid om precies in te zoomen op de toegevoegde waarde van jouw product. En taalvarianten zijn snel gemaakt.

Een mengvorm van 3D animatie met 'gewoon' filmmateriaal levert een aantrekkelijk beeld en is goed voor de gewenste conversie.

Hans Neeus - Directeur Soler & Palau Holland: "StudioDubbel zet onze ideeën vlot om in werkbare concepten. Dat kunnen ze, omdat ze de juiste vragen stellen en zich goed inleven in onze branche"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • Op basis van het verhaal dat je wilt vertellen adviseren we je een infographic, een karakteranimatie of een explanimatie
  • Afhankelijk van jouw doelstellingen en budget bouwen we de animatie in 2D of 3D
  • De optimale lengte stellen we vast nadat het script is geschreven
  • Op basis van het script werken we het storyboard uit
  • Vanuit het storyboard bepalen we de stijl van graphics en karakters
  • Tijdens de productie ontvang je tussentijds afgeronde fragmenten, zo kijk en beoordeel je steeds mee gedurende het proces
  • Indien nodig leveren we de animatie in meer talen op
  • Je ontvangt een versie met én zonder ondertiteling
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel