Referentie: Chocolaterie Puur Geluk

Een verpakking of belettering laten maken ?

Het ontwerpen van een aantrekkelijke verpakking of belettering is werk voor specialisten. In de regel is een verpakking een gevecht tussen teveel informatie en te weinig ruimte en dan spelen wettelijke voorschriften vaak ook nog een rol. Dat geldt ook bij het ontwerpen van bijvoorbeeld gevelbelettering voor de buitenruimte. Kimm adviseert je graag!

Het ontwerpen van een verpakking levert altijd spanning tussen de gewenste hoeveelheid informatie en een overzichtelijke presentatie.

Stopkracht noemen wij dat. Of het nu om een verpakking, website of winkelpand gaat, je wilt dat jouw doelgroep aandacht aan je schenkt. Stopt en koopt.

Een milieuvriendelijke oplossing voor jouw klanten én een prima manier om jouw naamsbekendheid verder te vergroten!

Lisa Geurts - Chocolaterie Puur Geluk: "Fijne creatieve studio! Ze zijn snel én nauwkeurig. Ze denken met je mee, zijn vakkundig en vooral lekker nuchter!"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • We denken met je mee over de juiste keuze van een verpakking en informeren je daarbij ook over de milieuvriendelijkheid ervan 
  • Een goede verpakking is niet alleen mooi voor de ontvanger, maar moet ook praktisch in het gebruik zijn binnen jouw bedrijf
  • Het gekozen materiaal heeft een sterke invloed op de weergave van jouw huistijlkleuren
  • We inventarisen welke informatie je op de verpakking wilt vermelden
  • We controleren of ons ontwerp aan de juridische eisen voldoet die jouw branche er eventueel aan stelt
  • Je ontvangt een eerste concept van het ontwerp, waarna we samen toewerken naar het eindresultaat
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel