Referentie: Feltii

Wil je teksten laten schrijven?

Heb je inmiddels zelf ervaren dat het schrijven van een beknopte en duidelijke tekst een vak apart is? Wij helpen je graag met het schrijven van een tekst die je kunt gebruiken voor een flyer, brochure, whitepaper of advertorial. Of we helpen je bijvoorbeeld met het verder professionaliseren van jouw website via search engine optimization (SEO). Ron adviseert je graag!

Klaar om een wervingsactie via LinkedIn te starten, maar weet je niet precies hoe? Wij richten jouw account in en helpen je met het schrijven van korte teksten.

Cortex 510 overzichtpagina

Je wilt meer bezoekers naar jouw website? Dan is het optimaliseren van webteksten via search engine optimization (SEO) de volgende stap.

Je wilt ondersteuning bij het schrijven, redigeren of vertalen van jouw teksten? Zelfs een handleiding vraagt professionele aandacht.

Kirsten van Til - De Verbinders: "Klantvriendelijk en bijna 24/7 bereikbaar om te helpen! Pro-actief en doen echt moeite om zich goed in te leven in de business van de klant om zo de website optimaal te kunnen gebruiken"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

 • Is jouw tekst bedoeld voor bijvoorbeeld een brochure, een handleiding of een website die geoptimaliseerd moet zijn voor SEO (Search Engine Optimization)? We brengen eerst jouw wensen in kaart.
 • Op basis van jouw doelstellingen bepalen we met jou de juiste tone-of-voice voor jouw doelgroep
 • We spreken jou of diegene die geinterviewd moet worden uitgebreid op locatie of online
 • Je ontvangt van ons een concepttekst, waarna we de details verder met elkaar afstemmen
 • Hoe korter de tekst, des te groter de kans dat 'ie ook gelezen wordt
 • Voor het professionaliseren van webteksten gebruiken we onder andere zoekwoordanalyses en leggen we de teksten vast in een 'keyword distribution sheet'
 • Indien nodig leveren we tekst in meer talen op, geschreven door 'native speakers'
  Word jij ook vrolijk?

  Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

  Contactgegevens

  085 - 06 07 760
  info@studiodubbel.nl
  www.studiodubbel.nl

  © 2024 - StudioDubbel