Referentie: Feltsigt

Wil je een flyer, folder of poster laten maken?

Is jouw tekst klaar en heb je de foto's of andere afbeeldingen al op je bureaublad staan? Dan is het creatieve ontwerp voor jouw flyer, folder of poster de volgende stap. Wil je eerst nog teksten laten schrijven of foto's laten maken? Geen probleem, regelen we voor je. Kimm adviseert je graag!

Voor een productintroductie is een flyer, folder of poster een prima middel om op professionele manier aandacht te vangen in jouw doelgroep.

Heb je voor jouw event pas op het laatste moment alle details rond? We helpen je direct met een gaaf ontwerp en snel geleverd drukwerk.

Sta je op een beursstand  en kent jouw productreeks een groot aantal technische details? Geef je standbezoekers een overzichtelijke flyer mee.

Hans Neeus - Directeur Soler & Palau Holland: "StudioDubbel zet onze ideeën vlot om in werkbare concepten. Dat kunnen ze, omdat ze de juiste vragen stellen en zich goed inleven in onze branche"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • Op basis van het verhaal dat je jouw doelgroep wilt vertellen adviseren we over de inzet van een flyer, folder of poster en inspireren je graag ook met online alternatieven.
  • Op basis van teksten, afbeeldingen, graphics en huisstijlelementen maken we het ontwerp
  • Indien gewenst kunnen we je helpen bij het schrijven van teksten en schakelen we een fotograaf in
  • Je ontvangt een eerste concept van het ontwerp, waarna we samen toewerken naar het eindresultaat
  • Indien nodig leveren we de flyer in meer talen op
  • Je ontvangt een drukgereed bestand en een bestand dat je online kunt gebruiken
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel