FAQ's

Dubbel zo duidelijk!

Wat maakt StudioDubbel uniek?

StudioDubbel heeft geen overhead, wél de beste experts. We werken uitsluitend met zorgvuldig door ons geselecteerde senior creatieve freelancers. Wat maakt dat wij 100% vrij adviseren. Wij hoeven collega's niet dagelijks maximaal declarabel te maken om daarvan het-moet-er-wel-apart-uitzien kantoren en over-the-top leasebakken te betalen. Dat maakt onze tarieven super aantrekkelijk, want wij houden het liever simpel.

Hoe gaat StudioDubbel om met copyrights?

Voor alle projecten die je bij StudioDubbel realiseert,  geldt dat wij alle copyrights aan je overdragen nadat de laatste factuur van een project is betaald. Dubbel zo transparant!

Welke betalingsvoorwaarden hanteert StudioDubbel?

Als je een opdracht bij ons plaatst, ontvang je van ons twee facturen. De eerste factuur van 50% versturen we nadat we jouw offerte ondertekend hebben ontvangen. De tweede factuur van 50% betaal je na afloop van het project.

We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen en factureren alleen digitaal. Bij een spoedklus betaal je vooruit. De bedragen op deze site worden allemaal exclusief BTW vermeld.

Kan ik ook telefonisch briefen?

Natuurlijk! Al heeft het onze voorkeur dat je ons online briefingformulier gebruikt. Door dat formulier te gebruiken, help je mee om onze tarieven zo aantrekkelijk mogelijk te houden.

Welke levertijd hanteert StudioDubbel?

De levertijd wordt per opdracht en in overleg met jou bepaald. In de regel weet je binnen 1 werkdag wanneer jouw project zal worden opgeleverd.

Spoedklus?
Heb je een spoedklus, bel ons! We gaan dan gelijk voor je aan de slag om te zien welke deadline voor jouw project realistisch is.

Krijg ik de open bestanden na afronding van een project toegestuurd?

Jazeker. Na afloop van een project en nadat de laatste factuur is betaald, ontvang je van ons alle open bestanden voor jouw eigen archief.

Zelf bewaren we de bestanden maximaal 2 jaar. Voor het geval er in die periode bijvoorbeeld nog een tekstupdate, taalwissel of herdruk moet worden gemaakt. Dubbel zo makkelijk!

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over een project?

Als dat het geval is hebben wij natuurlijk een dikke steek laten vallen. Want we doen er van begin tot einde in een project alles aan om het project volgens jouw verwachtingen op te leveren.

Mocht er onverhoopt toch een eindresultaat liggen, waarmee je niet happy bent, dan lossen we dat natuurlijk samen met jou op!

Heeft StudioDubbel vacatures?

Ben je als creatief freelancer minimaal 5 jaar actief en heb je jezelf al zeker 3 jaar geleden als zzp-er ingeschreven, dan willen we graag weten wie je bent.

We zijn zuinig op ons creatieve team en vinden het belangrijk dat we alle teamleden een regelmatige opdrachtenstroom kunnen bieden. Daarom breiden we ons team gedoseerd uit. Wil je met ons in contact komen, klik dan hier.

Vragen over ons aanbod

Wat is een taalwissel?

Stel je hebt een bestaande brochure in de Nederlandse taal en je wilt diezelfde brochure nogmaals hebben, maar nu in het Frans. Dan spreek je van een taalwissel als alleen de tekst wijzigt en de layout van de brochure verder onveranderd blijft.

Taalwissels kunnen in alle middelen voorkomen. Groot voordeel van een taalwissel is dat de productie ervan relatief weinig tijd kost. De opmaak is immers al klaar.

Waarom gaat het uitbreiden van een brochure in stappen van 4 pagina's?

Een brochure heeft als kenmerk dat pagina's geniet of gelijmd zijn. Stel je voor dat je een staande A4 brochure wilt maken van 8 pagina's. Daarvoor is het nodig dat de drukker 2 vellen A3 liggend opgemaakt kan drukken. In het drukproces worden de A3 vellen naar A4 gevouwen en in de vouwrand (rug) vastgeniet of gelijmd.

Als je met 8 pagina's tekort komt, is automatisch de volgende stap dat de drukker geen 2 maar 3 vellen A3 liggend opgemaakt kan drukken. Je krijgt er met een extra vel A3 papier zo dus 4 pagina's A4 bij.

Wat wordt bij een brochure bedoeld met het eindformaat?

Met eindformaat wordt het papierformaat bedoeld van de brochure, zoals die uiteindelijk op jouw bureau ligt. Een brochure met eindformaat staand A4 betekent voor ons in de opmaak dat we opmaken met een bladspiegel van een liggend A3 formaat. Dubbelcheck bij jouw keuze dus altijd het eindformaat goed!

Dit zijn een aantal veel voorkomende eindformaten voor brochures, programmaboekjes, handleidingen enzovoort:

  • A6 = 148 x 105 mm
  • A5 = 210 x 148 mm
  • A4 = 297 x 210 mm
Aanmelden nieuwsbrief

We sturen regelmatig tips om jouw werk makkelijker te maken!

Contact

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel