FAQ's

Lekker duidelijk

Wat maakt StudioDubbel uniek?

StudioDubbel heeft een super lage overhead én de beste experts. We werken uitsluitend met zorgvuldig door ons geselecteerde senior creatieve freelancers. Dat maakt onze tarieven heel aantrekkelijk.

Welke betalingsvoorwaarden hanteert StudioDubbel?

Als je een opdracht bij ons plaatst, ontvang je van ons twee facturen. De eerste factuur van 50% versturen we nadat we jouw offerte ondertekend hebben ontvangen. De tweede factuur van 50% betaal je na afloop van het project.

We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen en factureren alleen digitaal. Bij een spoedklus betaal je vooruit. De bedragen op deze site worden allemaal exclusief BTW vermeld.

Heeft StudioDubbel een archief van de door mij gerealiseerde projecten?

Gedurende een lopend project houden we vanzelfsprekend een digitale map aan van alle beelden, copy etc. die nodig is om jouw project succesvol af te ronden. Zodra een project is afgerond kan je bij ons een set met alle open bestanden opvragen. Vanzelfsprekend houden we ook zelf een archief bij..

Welke levertijd hanteert StudioDubbel?

De levertijd wordt per opdracht en in overleg met jou bepaald. In de regel weet je binnen één werkdag na akkoord op jouw offerte wanneer jouw project zal worden opgeleverd.

Spoedklus?
Heb je een spoedklus, bel ons! We gaan dan gelijk voor je aan de slag om te zien welke deadline voor jouw project realistisch is.

Heeft StudioDubbel vacatures?

Ben je als creatief freelancer minimaal 5 jaar actief en heb je jezelf al zeker 3 jaar geleden als zzp-er ingeschreven, dan bekijken we graag jouw werk om te kunnen beoordelen waar je wat aan ons creatieve team zou kunnen toevoegen.

We zijn zuinig op ons creatieve team en vinden het belangrijk dat we alle teamleden een regelmatige opdrachtenstroom kunnen bieden. Daarom breiden we ons team gedoseerd uit. Wil je met ons in contact komen, klik dan hier.

Praktische vragen over ons werk

Wat is een taalwissel?

Stel je hebt een bestaande brochure in de Nederlandse taal en je wilt diezelfde brochure nogmaals hebben, maar nu in het Frans. Dan spreek je van een taalwissel als alleen de tekst wijzigt en de layout van de brochure verder onveranderd blijft.

Taalwissels kunnen in alle middelen voorkomen. Groot voordeel van een taalwissel is dat de productie ervan relatief weinig tijd kost. De opmaak is immers al klaar.

Waarom gaat het uitbreiden van een brochure in stappen van 4 pagina's?

Een brochure heeft als kenmerk dat pagina's geniet of gelijmd zijn. Stel je voor dat je een staande A4 brochure wilt maken van 8 pagina's. Daarvoor is het nodig dat de drukker 2 vellen A3 liggend opgemaakt kan drukken. In het drukproces worden de A3 vellen naar A4 gevouwen en in de vouwrand (rug) vastgeniet of gelijmd.

Als je met 8 pagina's tekort komt, is automatisch de volgende stap dat de drukker geen 2 maar 3 vellen A3 liggend opgemaakt kan drukken. Je krijgt er met een extra vel A3 papier zo dus 4 pagina's A4 bij.

Wat wordt bij een brochure bedoeld met het eindformaat?

Met eindformaat wordt het papierformaat bedoeld van de brochure, zoals die uiteindelijk op jouw bureau ligt. Een brochure met eindformaat staand A4 betekent voor ons in de opmaak dat we opmaken met een bladspiegel van een liggend A3 formaat. Dubbelcheck bij jouw keuze dus altijd het eindformaat goed!

Dit zijn een aantal veel voorkomende eindformaten voor brochures, programmaboekjes, handleidingen enzovoort:

  • A6 = 148 x 105 mm
  • A5 = 210 x 148 mm
  • A4 = 297 x 210 mm
Aanmelden nieuwsbrief

We sturen regelmatig tips om jouw werk makkelijker te maken!

Contact

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2023 - realisatie StudioDubbel