Referentie: MayThai

Wil je een prijslijst of catalogus laten maken?

Is het tijd om jouw klanten te informeren over de nieuwste producten en prijzen? Bedenk eerst of je dat via de brievenbus of online wilt doen. Veel bedrijven werken graag nog met een fysiek document. En het kan ook heel efficiënt zijn om die informatie ook of alleen nog maar online beschikbaar te stellen. Een product selector is dan nog maar een kleine volgende stap. Kimm adviseert je graag!

Een menukaart is natuurlijk ook een prijslijst. Die ligt gedrukt in jouw restaurant op tafel en is natuurlijk ook online beschikbaar via jouw website.

Veel bedrijven vinden het nog prettig om een prijslijst of catalogus gedrukt op het bureau te hebben voor gemak tijdens het inkoopproces.

Wel eens nagedacht over het online inzetten van een catalogus in de vorm van een slimme zoekhulp voor jouw klanten?

Hans Neeus - Directeur Soler & Palau Holland: "StudioDubbel zet onze ideeën vlot om in werkbare concepten. Dat kunnen ze, omdat ze de juiste vragen stellen en zich goed inleven in onze branche"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • Op basis van de hoeveelheid informatie die je met jouw klanten wilt delen adviseren we je over de vorm en uitvoering van de prijslijst of catalogus en inspireren je graag ook met online alternatieven
  • Op basis van teksten, tabellen, afbeeldingen, graphics en huisstijlelementen maken we het ontwerp
  • Indien gewenst kunnen we je helpen bij het schrijven van teksten en schakelen we een fotograaf in
  • Je ontvangt een eerste concept van het ontwerp, waarna we samen toewerken naar het eindresultaat
  • Indien nodig leveren we de prijslijst of catalogus in meer talen op
  • Je ontvangt een drukgereed bestand en een bestand dat je online kunt gebruiken
  • Lever je heel veel producten? Dan kan het voor jouw klanten heel interessant zijn als je hen in het keuzeproces helpt met een online productselector
  • Heb je al eens nagedacht over de kansen die een webshop biedt? We vertellen je graag meer over hoe we onze klanten adviseren over de juiste keuzes van schaalbare oplossingen.
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel