Referentie: Stichting AJSO

Wil je een Mailchimp nieuwsbrief laten maken?

Mailchimp is wereldwijd een van de meest gebruikte marketingplatforms om tegen relatief lage kosten jouw doelgroep op een slimme manier te bereiken. Door te werken met gesegmenteerde doelgroepen en geautomatiseerde campagnes bereik je de beste conversiescores. We ontwerpen een template op maat en helpen je ook bij de inrichting van jouw account. Wil je helemaal ontzorgd worden, dan verzorgen we ook de verzending en opvolging van jouw campagnes. Kimm adviseert je graag!

Een digitale nieuwsbrief brengt je actief onder ogen van jouw doelgroep. Wees behoudend in de verzendfrequentie en deel alleen relevantie informatie.

Volledig geautomatiseerde marketing richting klanten geeft ons rust in onze planning en klanten informatie op het juiste moment.

Soms verzorgen we het hele proces van ontwerp tot verzending, soms helpen we alleen met het ontwerp van een nieuwe template. Alles is mogelijk.

Hans Neeus - Directeur Soler & Palau Holland: "StudioDubbel zet onze ideeën vlot om in werkbare concepten. Dat kunnen ze, omdat ze de juiste vragen stellen en zich goed inleven in onze branche"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • Op basis van het type informatie dat je regelmatig met jouw klanten deelt, adviseren we je over de inzet van de digitale nieuwsbrief
  • We ontwerpen een template op basis van jouw logo en huistijl en installeren die in jouw account
  • Je gaat vervolgens zelf met Mailchimp aan de slag óf je legt die verantwoordelijkheid bij ons neer
  • Wij richten dan samen met jou het account volledig in en verzorgen de periodieke verzending van jouw nieuwsbrieven
  • We adviseren je over de koppeling van het inschrijfformulier met jouw website en de koppeling met jouw YouTube- of Vimeo-kanaal
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel