Referentie: Mavenblue

Wil je beursmateriaal laten maken?

Zoek je een creatief ontwerp voor een simpele rollup banner? Of wil je een metersbrede achterwand laten maken binnen jouw huisstijl? Of bouwt een standbouwer jouw volledige stand en wil je dat jouw corporate stijl duidelijk in het ontwerp tot zijn recht komt?  Kimm adviseert je graag!

Een makkelijk opvouwbare beurswand met verlichting is de basis van jouw stand. Daar leveren we in dezelfde stijl ook een mooie desk  bij.

Heb je een standbouwer geselecteerd en wil je dat wij het ontwerp verzorgen, omdat we jouw huisstijl tot in de details kennen? Kom maar door!

Rollup banners zijn aantrekkelijk geprijst en daardoor beter geschikt voor informatie die snel van inhoud wisselt. Moet het snel? Geen probleem!

Joost van Bruggen - Mavenblue: “Super geholpen door StudioDubbel met het ontwerpen en realiseren van onze professionele beurswand. Top!”

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • We realiseren jouw roll-up banner, achterwand, productfilm, give-aways of ontwerp van een volledige beursstand
  • We checken de specificaties van jouw beurs, want per organisatie verschilt het wat je wel en niet mag in en rondom jouw stand
  • Wij inspireren je met ideeën over acties op de beursvloer die ervoor zorgen dat je niet zomaar voorbij gelopen wordt
  • Afhankelijk van jouw doelstellingen en budget maken we keuzes en schakelen we door
  • Snelle levertijden zijn belangrijk, vooral als materiaal vooraf verzonden moet worden naar buitenlandse beurzen
Wordt jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2023 - StudioDubbel