Referentie: Feltsigt

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Organiseer je een event en wil je hiervan een professioneel verslag? Of een interview met bijvoorbeeld een klant om als referentie te kunnen gebruiken? Of een korte demofilm om de unieke eigenschappen van  jouw nieuwe product te introduceren? Overtuig jouw doelgroep en behaal snel resultaat met korte films. Heel geschikt om in te zetten in jouw social media kanalen. Ron adviseert je graag!

Een krachtige korte film zegt meer dan een lang stuk tekst. Daarom neemt de populariteit en effectiviteit van korte films snel toe.

Niets krachtiger dan reclame voor jouw bedrijf van enthousiaste klanten die bereid zijn zich uit te spreken over hun eigen klantervaring.

Wat valt je op als je door jouw tijdlijn scrolt? Wanneer kijk je echt? Precies!  Als er een filmpje klaar staat of al wordt afgespeeld.

Hans Neeus - Directeur Soler & Palau Holland: "StudioDubbel zet onze ideeën vlot om in werkbare concepten. Dat kunnen ze, omdat ze de juiste vragen stellen en zich goed inleven in onze branche"

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • We produceren jouw event registratie, een persoonlijk interview, een productdemonstratie of complete bedrijfsfilm
  • Afhankelijk van jouw doelstellingen en budget kiezen we de juiste vorm en besluiten we of een voice-over zal worden ingezet
  • De optimale lengte stellen we vast nadat het script is geschreven
  • Op basis van het script werken we het storyboard uit en bepalen we op welke locatie we filmen
  • Vanuit het storyboard bepalen we de stijl van graphics, grafische elementen en muziek
  • Op de draaidag zorgen wij met ons team voor camera's, licht, geluid en attributen
  • Tijdens de montage ontvang je tussentijds afgeronde fragmenten, zo kijk en beoordeel je steeds mee gedurende het proces
  • Indien nodig leveren we de film in meer talen op
  • Je ontvangt een versie met én zonder ondertiteling
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel