Nieuws

Ook onze nieuwsbrief brengt je periodiek handige tips.

Onze klanten zijn creatieve ondernemers, dat blijkt

18 mei 2020

Een aantal van onze klanten zag in de afgelopen weken de omzet sterk dalen, inderdaad vanwege hét virus. Mooi om te zien dat ondernemers dan terugvallen op hun creatieve geest. Niet bij de pakken neerzitten, maar nieuwe producten en diensten bedenken voor nieuwe omzet. In dat proces spelen wij ook weer onze rol. Ondanks alles dan toch iedereen blij!

Investeer nu tijd in groei van websitebezoekers

30 april 2020

Noodgedwongen is het bij veel bedrijven op het moment rustiger. Wat ons betreft het ideale moment om met onze tips tijd te investeren in het optimaliseren van jouw eigen website. Ga er gelijk zelf mee aan de slag. Je hoeft er niemand voor in te huren, hoe fijn is dat in deze tijd! Vraag direct onze SEO tips aan en we maken jouw werk makkelijker. Ze zijn gratis!

StudioDubbel gaat het dak op

26 maart 2020

En toen was er licht! Ook in deze rare tijd zijn wij op pad voor onze klanten. Dit keer hebben we gefilmd op locatie in Zeeland. Uiteraard met inachtneming van de huidge veiligheidsregels. Het zonnetje scheen, maar het was toch best koud, zo hoog op het dak!

StudioDubbel trotse partner van Buddy Run

6 februari 2020

Onder de vlag van de Stichting Battle4kids wordt de Buddy Obstacle Run georganiseerd vanuit de gedachte 'samen creëren en samen beleven'. Het integreren van gehandicapte sporters met reguliere sporters is daarbij één van de doelstellingen. Op 27 juni in Zutphen en op 4 oktober in Bronckhorst. Schrijf je in en steun het goede doel!

Gratis handige tips voor optimaal drukwerk

17 januari 2020

Wanneer zet je een flyer in en wanneer een folder? Wat zorgt ervoor dat een brochure gelezen en bewaard wordt? En wat is eigenlijk het verschil tussen die drie soorten drukwerk? Op al deze vragen geven we je antwoord in ons gratis E-zine. Vraag hem aan, dan maken we ook jouw werk makkelijker!

StudioDubbel wenst je fijne feestdagen!

23 december 2019

Het is dan nog wel geen oudjaarsdag, maar toch kijken we al terug op een heel mooi jaar. Waarin we voor onze vaste klanten mooie projecten mochten doen én waarin we een fikse groep nieuwe klanten mochten verwelkomen. Blij dus met ons resultaat in 2019 en nog belangrijker, beretrots op de resultaten die onze vrolijke klanten mede door onze inzet hebben genoteerd!

StudioDubbel groeit en bloeit

9 december 2019

Over focus op resultaat gesproken! Van een van onze nieuwste klanten kregen we inzage in het delicate productieproces van ons nationale exportsymbool; de tulp. Met grote zorgvuldigheid worden jaarlijks de velden geprepareerd om op het juiste moment te kunnen leveren. Bezoek de Nationale Tulpendag 2020 op 18 januari op de Dam in Amsterdam!

StudioDubbel aan de slag in nieuw kantoor

6 november 2019

In de afgelopen maanden werd er om ons heen op onze locatie in Doetinchem flink verbouwd. Begin deze week is onze nieuwe kantoor opgeleverd en gisteren sloten we na de verhuizing de laatste kabels aan. Gelukkig maar, want het is alle hens aan dek in het vierde kwartaal met veel nieuwe resultaatgerichte opdrachten!

StudioDubbel op uitnodiging naar New York

28 oktober 2019

Nou ja, hotel New York dan. We waren in Rotterdam bij een event van een van onze partners, Mach3Builders. Eigenaar Wouter Onis nam met ons zijn geplande releases voor de komende periode door. Gave nieuwe mogelijkheden en nóg meer gebruiksgemak. Ook werden we gefotografeerd op deze historische locatie. Volgende keer naar de VS!

StudioDubbel wil continu verbeteren

16 oktober 2019

We stellen in onze communicatie dat we jouw werk makkelijker maken, maar doen we dat goed genoeg? Alles kan altijd beter, dus hebben we onszelf ondergedompeld in een marketingbootcamp. Woejoh, wat een mooie tips verzamelden we daar om direct in de praktijk te brengen. Dat ga je snel merken, of je nou wel of niet al klant bij ons bent ;-)

StudioDubbel filmt bij -30 graden Celsius

9 oktober 2019

We komen nog eens ergens om ons werk te doen. Deze week interviewden we voor een bedrijfsfilm een klant van een van onze opdrachtgevers. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat we deze keer in een zogeheten 'coldstore' draaiden. Bij -30 graden Celsius! Berekoud en een hele toer om onder die extreme condities alle gevoelige apparatuur heel te houden.

StudioDubbel lost onveilige sites eenvoudig op

1 oktober 2019

Firefox geeft aan dat in de nieuwe Firefox 70 actief wordt gewaarschuwd voor websites zonder SSL-certificaat, die overigens al lang wettelijk verplicht zijn volgens de AVG. Eerder introduceerden o.a. Chrome en Safari al de actieve 'niet veilig'-melding. Onze websites worden standaard en zonder meerkosten voorzien van het verplichte SSL-certificaat.

StudioDubbel viert Nationale Burendag

StudioDubbel viert Nationale Burendag

28 september 2019

We werken onder andere vanuit ons kantoor in Doetinchem. Daar wordt driftig gerenoveerd en komen er met regelmaat nieuwe buren bij. Nationale Burendag was voor ons een mooie aanleiding om even kennis te maken met alle nieuwe gezichten om ons heen. En we konden natuurlijk niet met lege handen binnenlopen ;-)

Periodieke SEO tabel van Search Engine Land

StudioDubbel stuurt op zorgvuldig opgebouwde SEO

4 augustus 2019

Bij alle projecten die we uitvoeren, staat het klantresultaat voorop. Zo ook bij de bouw van websites. Die hebben niet alleen een uniek ontwerp en een scherpe prijs, maar zijn technisch ook al helemaal klaar voor optimale prestaties in Search Engine Optimization (SEO). We zijn daarbij groot fan van de periodieke tabel voor SEO-factoren van Search Engine Land.

StudioDubbel buffelt in de zomerperiode gewoon door

2 juli 2019

Deze zomer voor ons geen wekenlange vakanties, het werk loopt in juli en augustus lekker door! Zo zijn we onder andere bezig met de realisatie van een nieuwe website voor een professionele theaterschool in Brabant en leggen we de laatste hand aan een website voor een restaurant met naam en faam in de Achterhoek.

StudioDubbel nieuwe partner van Stichting AJSO

25 juni 2019

De Stichting AJSO vormt in Almere het platform voor de symfonische muziek. Onder de paraplu van Stichting AJSO vallen vier jeugdorkesten, een Theaterorkest en verschillende ensembles. De Strijkersklas, de Orkestklas en het Juniororkest zijn opleidingsorkesten. Het AJSO is het toporkest van de stichting. Wij tekenden voor de nieuwe website!

StudioDubbel legt basis voor Japanse connectie

18 juni 2019

Enthousiaste reacties van klanten geven ons super veel energie. Niets leukers dan dat je terughoort dat jouw contactpersoon binnen de eigen organisatie veel complimenten ontvangt voor met ons gerealiseerde projecten. Zo bleek een door ons gloednieuw opgeleverde website aan de basis te staan van een nieuw en succesvol Japans contact :-)

StudioDubbel inmiddels ontdekt door de horeca

15 mei 2019

De laatste weken krijgen we steeds meer aanvragen vanuit de horeca. Wel logisch eigenlijk, want we werken snel en tegen een scherpe prijs. Eigenschappen die de gemiddelde horeca-ondernemer wel aanspreekt natuurlijk. Zo is bijvoorbeeld een one-pager website voor kroegen en restaurants al een prima en zeer betaalbare professionele oplossing.

StudioDubbel bezorgt ondernemer schrik van zijn leven

24 april 2019

Voor een succesvolle ondernemer uit Utrecht maakten we het ontwerp voor zijn nieuwe website. Door een misverstand bleek deze opdracht bij presentatie van ontwerp en offerte al door de andere zakenpartner aan een andere partij te zijn vergeven. Voor ons balen, voor onze contactpersoon ook, want onze offerte bleek 40% goedkoper te zijn!

StudioDubbel inspireert met vrijblijvend ontwerp website

8 maart 2019

Je weet dat jouw website al een tijd aan vervanging toe is. Niet responsive en ook al geen SSL-certificaat, maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? Nou, bij ons dus! We helpen je graag op weg door geheel vrijblijvend het ontwerp van jouw gloednieuwe homepage te maken. Maak je keuze en meld je aan, vul actiecode 'Inspiratie2019' in en klaar ben je!

StudioDubbel verzamelt eerste reacties op nieuw concept

20 februari 2019

Flink wat gesprekken met potentiële klanten geven ons waardevolle feedback op ons nieuw geïntroduceerde concept. Verbeterpunten passeren de revue en ook vragen over nieuw aan te bieden producten komen over tafel. Super inspirerend om kritische noten te horen kraken over hoe ons aanbod beter kan. En ook wel eng natuurlijk...

StudioDubbel introduceert nieuw concept op de markt!

1 januari 2019

De nodige voorbereidingen liggen achter ons, tijd om naar buiten te gaan en Nederland te vertellen over de kracht van StudioDubbel! Wij willen het werk van marketing- en communicatieprofessionals makkelijker maken. Daarvoor bedachten we een nieuw online concept, dat we nu in de praktijk gaan testen en verder verfijnen. Spannend!

Aanmelden nieuwsbrief

We sturen regelmatig tips om jouw werk makkelijker te maken!

Aanmelden
Contact

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2020 - realisatie StudioDubbel