Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Flight 4516478 1920

Huur je een beursstand in het buitenland?

16 mei 2023

Zet een wereldberoemde acteur in op jouw beursstand en aandacht voor jouw bedrijf is verzekerd. Maar wat als jouw budget zover niet gaat en je tóch op jouw buitenlandse beurs in de belangstelling wilt staan? Dan bedenken wij een gaaf concept dat de aandacht van bezoekers trekt. Houden we er rekening mee dat ons concept meevliegt, dus niet heel veel extra bagagekilo's genereert. Kiezen we materialen die ongehinderd de douane mogen passeren. En schakelen waar nodig met lokale spelers. Ook wat voor jou?

People 2567566 1920

Triple-A locatie voor HR-afdelingen, jouw bureau!

26 april 2023

Bedrijven zien collega's graag thuiswerken of inloggen vanaf een flexibele werkplek. Een prima ontwikkeling en tegelijkertijd een uitdaging voor elke HR-afdeling. Want hoe hou je centraal alle collega's op de hoogte van de nieuwste interne ontwikkelingen? Een periodieke interne nieuwsbrief is dan een prima oplossing, maar weet je welke gouwe ouwe ook prima werkt? Een originele standaard met boodschap voor op je bureau! In de vorm van een bloem, een kalender, een schermventilator, noem maar op. Ook een keer sparren?

Online verkopen vanaf jouw website?

28 maart 2023

Stel, je geeft trainingen of je verkoopt een aantal producten die ook per post verzonden kunnen worden. Heb je dan gelijk een complete webshop nodig om met online verkoop te kunnen starten? Nee hoor!

We integreren een efficiënte module in jouw website, waarmee je direct online verkopen kan realiseren. Klanten bestellen en betalen veilig via iDEAL of met een creditcard en klaar. Hoe makkelijk is dat! We informeren je graag over de mogelijkheden.

Technische- en veiligheidsupdates van vitaal belang

28 februari 2023

Al jaren ontwerpen en bouwen we voor onze klanten websites en webshops in de super gebruiksvriendelijke systemen van onze partner Mach3Builders. Telkens opnieuw worden we door hen verrast met nieuwe updates waarin wéér meer gave creatieve mogelijkheden die we met onze klanten delen. 

En minstens zo belangrijk, ook de servers waarop de vele duizenden websites en webshops draaien krijgt van hen met grote regelmaat een apk-tje. Kortom, wij zijn hartstikke blij met Wouter en alle collega's, omdat onze klanten weer blij worden van onze sites en shops!

Intuïtieve selectietool verbetert klantenservice

31 januari 2023

Heb je een breed assortiment producten waarin klanten hun weg lastig weten vinden? Omdat de vele specificaties per product snel kiezen lastig maakt? Door gebruik te maken van slimme selectiesoftware verkort je de klantreis tot een plezierige en overzichtelijke route.

Hoe handig zou het voor jouw klanten zijn als ze met het ingeven van een paar specificaties het best passende product uit jouw assortiment gepresenteerd krijgen? Inclusief PDF met een technisch datasheet? We vertellen je er graag meer over!

Fijne feestdagen!

21 december 2022

Tijd om even terug te kijken naar 2022: we creëerden mooie films, toffe animaties, gave websites, klantvriendelijke webshops, strakke huisstijlen, goed scorende social mediacampagnes en meer. Het was druk, soms hectisch, wat hebben we toch een gaaf vak!

Wij wensen je een gezond en gelukkig 2023.

1
2
Wordt jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2023 - StudioDubbel