Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Intuïtieve selectietool verbetert klantenservice

31 januari 2023

Heb je een breed assortiment producten waarin klanten hun weg lastig weten vinden? Omdat de vele specificaties per product snel kiezen lastig maakt? Door gebruik te maken van slimme selectiesoftware verkort je de klantreis tot een plezierige en overzichtelijke route.

Hoe handig zou het voor jouw klanten zijn als ze met het ingeven van een paar specificaties het best passende product uit jouw assortiment gepresenteerd krijgen? Inclusief PDF met een technisch datasheet? We vertellen je er graag meer over!

Fijne feestdagen!

21 december 2022

Tijd om even terug te kijken naar 2022: we creëerden mooie films, toffe animaties, gave websites, klantvriendelijke webshops, strakke huisstijlen, goed scorende social mediacampagnes en meer. Het was druk, soms hectisch, wat hebben we toch een gaaf vak!

Wij wensen je een gezond en gelukkig 2023.

Voorkom kleurloze content

28 november 2022

Schrijven is een vak. Schrijven voor websites, waarbij je rekening houdt met SEO-principes ook. Wil je daarmee zelf aan de slag, doe jezelf dan een groot plezier en gebruik onze gratis SEO-tips. Je hoeft je alleen hier maar aan te melden en je krijgt ze gelijk in je mailbox. Hecht je wél veel belang aan goede SEO-teksten, maar is schrijven niet jouw sterkste kant. Neem dan contact met ons op. We werken voor veel klanten op ad hoc of abonnementsbasis. Super makkelijk!

Een bewegende boodschap scoort beter

31 oktober 2022

Mensen hebben haast. De overvloed aan online prikkels maakt dat berichten eerst worden gescand, waarna maar een klein percentage daarvan echte aandacht krijgt. Hoe krijg je in dat razendsnelle en onderbewuste selectieproces van jouw klant dan toch de aandacht? Door te verleiden met mooie beelden. Dat begint met een opmerkelijke foto of, nog sterker, met film of animatie. Trek eerst iemands aandacht, pas daarna creëer je een leeskans.

Scherp aan de prijs

20 september 2022

Met de zomervakantie achter de rug gaat voor iedereen de focus op het vierde kwartaal en verder. Zo zijn de eerste ontwerpen voor 2023 prijslijsten al in de maak. Gebruikt voor traditioneel drukwerk in grote oplagen, voor klantspecifiek drukwerk in zeer kleine oplage of alleen voor online gebruik. Wat past jou het best? Heb je al eens overwogen om van jouw prijslijst een handige online selectietool voor jouw klanten te maken? We denken graag met je mee!

Super dicht op de doelgroep

8 augustus 2022

Ter voorbereiding op een LinkedIn campagne van een van onze klanten, die begin september start, zijn we druk met het maken van beeld- en filmmateriaal voor verschillende advertentievarianten. Ideaal om gedurende de campagne te testen waar de hoogste conversies behaald worden. We gebruiken binnen de campagne de mogelijkheid om specifieke bedrijven te benaderen. Een bewerkelijke optie, maar dichter op de juiste doelgroep kom je niet!

12
Wordt jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2023 - StudioDubbel