Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Scherp aan de prijs

20 september 2022

Met de zomervakantie achter de rug gaat voor iedereen de focus op het vierde kwartaal en verder. Zo zijn de eerste ontwerpen voor 2023 prijslijsten al in de maak. Gebruikt voor traditioneel drukwerk in grote oplagen, voor klantspecifiek drukwerk in zeer kleine oplage of alleen voor online gebruik. Wat past jou het best? Heb je al eens overwogen om van jouw prijslijst een handige online selectietool voor jouw klanten te maken? We denken graag met je mee!

Super dicht op de doelgroep

8 augustus 2022

Ter voorbereiding op een LinkedIn campagne van een van onze klanten, die begin september start, zijn we druk met het maken van beeld- en filmmateriaal voor verschillende advertentievarianten. Ideaal om gedurende de campagne te testen waar de hoogste conversies behaald worden. We gebruiken binnen de campagne de mogelijkheid om specifieke bedrijven te benaderen. Een bewerkelijke optie, maar dichter op de juiste doelgroep kom je niet!

Bureaukalenders uit de tijd? Echt niet!

19 juli 2022

Al jaren geleden gooiden jouw klanten de stapel brievenbakken op de hoek van het bureau in de container. Digitalisering zorgde voor steeds minder papieren rapporten, memo's, actielijsten en de clean desk policy deed de rest. Zo werd het bureau van jouw klant in de loop der tijd dus een uitgelezen etalage voor jouw bedrijf! Hoe? Met een mooie bureaukalender natuurlijk! Bedrukt in jouw huisstijl en voorzien van jouw logo in onze ogen een moderne klassieker. De eerste bestellingen voor 2023 zijn bij ons de deur al weer uit!

Onze communicatiematrix is jouw redding!

15 juni 2022

Lukt het je in de waan van alle dag wéér niet om structuur te krijgen in jouw externe communicatie? Onze communicatiematrix is jouw redding! We stellen samen met jou een jaaroverzicht op van onderwerpen waarover je jouw (potentiële) klanten wilt informeren via jouw social media kanalen, website, digitale nieuwsbrief, advertenties, enzovoort. We schrijven ze voor je, zoeken er de juiste beelden bij en boven alles: we zorgen dat ze volgens de planning gepost worden. Wat een rust geeft dat!

Nieuwe regelgeving webshops

31 mei 2022

Heb je een webshop of overweeg je er een te openen? Houd dan rekening met nieuwe wetgeving die op 28 mei jl. is ingegaan. De nieuwe wet wil misbruik van reviews tegengaan, dwingt tot realistisch gebruik van actieprijzen en doet onduidelijke 'gratis' diensten in de ban. Werk aan de online winkel! 

De Kamer van Koophandel heeft een handige voorlichtingspagina met alle informatie die je snel op weg helpt!

Klaar voor de beurs?

26 april 2022

Eindelijk zijn beursgebouwen in binnen- en buitenland weer open. Is jouw materiaal nog op orde? We ontwerpen complete beursstands en leveren ook mobiele metersbrede beurswanden inclusief ontvangstdesk en verlichting. Heb je alleen een rollup banner nodig? Of zijn de pennen die je altijd uitdeelt op? Leg je vraag bij ons neer en we denken graag met je mee. Ook als je op zoek bent naar een thema of event waardoor jouw beursstand extra aandacht trekt op de beursvloer, voorzien we je graag van een origineel idee!

123
Wordt jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2022 - StudioDubbel