Nieuws

Ook onze nieuwsbrief brengt je periodiek handige tips.

Ook de heilige koe verdient een voorjaarsschoonmaak 

6 mei 2021

We werken voor klanten die wereldwijd actief zijn, maar ook voor klanten die de handen vol hebben aan de eigen regio. Zo leverden we in heel korte tijd een website op aan enthousiaste ondernemers die auto's dagelijks weer showroomklaar maken. Heerlijk fris het voorjaar tegemoet!

Hoe wereldwijd efficiënt je propositie communiceren

21 april 2021

Als je klanten over de hele wereld tot in de verste uithoeken actief zijn, hoe houd je hen dan op de hoogte van spannende ontwikkelingen binnen jouw bedrijf? Een mailbox heeft iedereen, tijd om een coole animatie te bekijken ook. Dus aan de slag met script, storyboard, muziek en voice-over!

Goed vindbare blogs en vlogs trekken aandacht

27 maart 2021

Voorzie jouw website van een blog- en/of een vlog en trek daarmee meer sitebezoekers. Een prima instrument om jouw vakinhoudelijke kennis te delen. Zo schreef een jurist uit ons klantenbestand een blog over het gevaar van loden leidingen voor drinkwater en trok daarmee flink bekijks.

A chocolate a day keeps the stress away

14 februari 2021

In de dagen voorafgaand aan Valentijnsdag hebben we flink wat mensen verrast met een per post verzonden verrassing van chocolade. Een lekkere doos met kwaliteitsbonbons die geheel Corona-proof door de brievenbus op de mat viel. Lekker voor bij de thee!

Een vrolijke kamergenoot voor iedereen

11 januari 2021

We bedachten de naam, realiseerden de huisstijl en bouwden een tweetalige webshop voor een kleurrijk nieuw consumentenmerk. Nu starten we de marktintroductie voor de nationale en internationale markt via Facebook en Instagram.

Wat als jouw winkel nog niet open kan?

17 december 2020

Moeilijke tijden halen bij veel ondernemers de benodigde creativiteit naar boven om een antwoord te vinden op de uitdagingen van deze tijd. Als de winkel niet open is en voorlopig ook nog niet open mag, wat dan? Voor een aantal van onze klanten is deze periode hét moment om naast de gebruikelijke verkoopkanalen nu ook een webshop te starten.

Aanmelden nieuwsbrief

We sturen regelmatig tips om jouw werk makkelijker te maken!

Contact

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2021 - realisatie StudioDubbel