Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Klaar voor de beurs?

26 april 2022

Eindelijk zijn beursgebouwen in binnen- en buitenland weer open. Is jouw materiaal nog op orde? We ontwerpen complete beursstands en leveren ook mobiele metersbrede beurswanden inclusief ontvangstdesk en verlichting. Heb je alleen een rollup banner nodig? Of zijn de pennen die je altijd uitdeelt op? Leg je vraag bij ons neer en we denken graag met je mee. Ook als je op zoek bent naar een thema of event waardoor jouw beursstand extra aandacht trekt op de beursvloer, voorzien we je graag van een origineel idee!

Korte doorlooptijd, snelle bedrijfsfilm

16 maart 2022

Voor een van onze klanten, een tulpenkwekerij in de buurt van de rivier de IJssel  , produceerden we binnen 1 werkdag een korte bedrijfsfilm. De kwaliteitstulpen van deze kwekerij vind je niet bij de aanbiedingen in jouw supermarkt. Bij het kweken en oogsten van allerhande tulpensoorten wordt door hen geen enkele concessie gedaan aan de kwaliteit. En dat is lang te zien op een vaas of als schoof.

De korte bedrijfsfilm geeft een goed beeld van de weg die een tulp binnen de kwekerij aflegt van bol tot uiteindelijk bij jou in de vaas. En ja, deze kwekerij verzorgde ook onze Happy Valentine actie!

Happy Valentine

14 februari 2022

De Roomse Paus Gelasius I is er de oorzaak van. In het jaar 496 (!) besloot hij 14 februari uit te roepen tot de dag van de Heilige Valentijn. Zo'n 1500 jaar later was die dag in de States al niet meer weg te denken op de jaarkalender, maar ons land is pas een paar jaar geleden overstag gegaan in het omarmen van dit evenement.

Niet alleen een dag waarop geliefden elkaar aandacht geven, voor ons vandaag ook de dag om onze klanten op een kleurrijke manier per post te verrassen.

Of wij werken met WordPress? Zeker niet!

28 januari 2022

WordPress is het meestgebruikte open source content management systeem ter wereld. En dat is precies de reden waarom wij onze websites niet in dat systeem bouwen.

Deze week werd weer eens bevestigd dat dit systeem niet aan onze veiligheidseisen voldoet. Ruim een miljoen gebruikers van WordPress bleken zonder het te weten via een plugin de deur voor derden te hebben openstaan.

Fijne feestdagen!

29 december 2021

En ineens is het alweer zover! Het afsluiten van het oude en het starten van het nieuwe jaar. Wij vatten december alsvolgt samen:

  • Cliché nummer 1 - Het jaar vloog voorbij. Check!
  • Cliché nummer 2 - Een goed begin is het halve werk. Check!

We bedanken onze klanten en ons creatieve team voor alle gave projecten uit het afgelopen jaar en sorteren al weer voor op 2022!

Buddyrun: Sporten is voor iedereen met of zonder beperking.

2 november 2021

Onder de vlag van de Stichting Battle4kids staat de Buddy Obstacle Run voor 'samen creëren en samen beleven'. Uitgangspunt bij de Buddy Obstacle Run, waarvan er op 3 oktober weer een werd georganiseerd, is dat iedereen mee kan doen. Dus ook met een handicap is deelname gewoon mogelijk. Het integreren van gehandicapte sporters met reguliere sporters is één van de doelstellingen van de Buddy Obstacle Run. Wij zijn trotse premium partner van de Buddyrun en brengen dit prachtige initiatief graag onder jouw aandacht. Wordt ook partner!

123
Word ook vrolijk!

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Spreekt dat je aan? We maken jouw werk makkelijker!

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2022 - StudioDubbel