Nieuws

Ook onze nieuwsbrief brengt je periodiek handige tips.

StudioDubbel wil continu verbeteren

16 oktober 2019

We stellen in onze communicatie dat we jouw werk makkelijker maken, maar doen we dat goed genoeg? Alles kan altijd beter, dus hebben we onszelf ondergedompeld in een marketingbootcamp. Woejoh, wat een mooie tips verzamelden we daar om direct in de praktijk te brengen. Dat ga je snel merken, of je nou wel of niet al klant bij ons bent ;-)

StudioDubbel filmt bij -30 graden Celsius

9 oktober 2019

We komen nog eens ergens om ons werk te doen. Deze week interviewden we voor een bedrijfsfilm een klant van een van onze opdrachtgevers. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat we deze keer in een zogeheten 'coldstore' draaiden. Bij -30 graden Celsius! Berekoud en een hele toer om onder die extreme condities alle gevoelige apparatuur heel te houden.

StudioDubbel lost onveilige sites eenvoudig op

1 oktober 2019

Firefox geeft aan dat in de nieuwe Firefox 70 actief wordt gewaarschuwd voor websites zonder SSL-certificaat, die overigens al lang wettelijk verplicht zijn volgens de AVG. Eerder introduceerden o.a. Chrome en Safari al de actieve 'niet veilig'-melding. Onze websites worden standaard en zonder meerkosten voorzien van het verplichte SSL-certificaat.

StudioDubbel viert Nationale Burendag

StudioDubbel viert Nationale Burendag

28 september 2019

We werken onder andere vanuit ons kantoor in Doetinchem. Daar wordt driftig gerenoveerd en komen er met regelmaat nieuwe buren bij. Nationale Burendag was voor ons een mooie aanleiding om even kennis te maken met alle nieuwe gezichten om ons heen. En we konden natuurlijk niet met lege handen binnenlopen ;-)

Periodieke SEO tabel van Search Engine Land

StudioDubbel stuurt op zorgvuldig opgebouwde SEO

4 augustus 2019

Bij alle projecten die we uitvoeren, staat het klantresultaat voorop. Zo ook bij de bouw van websites. Die hebben niet alleen een uniek ontwerp en een scherpe prijs, maar zijn technisch ook al helemaal klaar voor optimale prestaties in Search Engine Optimization (SEO). We zijn daarbij groot fan van de periodieke tabel voor SEO-factoren van Search Engine Land.

StudioDubbel buffelt in de zomerperiode gewoon door

2 juli 2019

Deze zomer voor ons geen wekenlange vakanties, het werk loopt in juli en augustus lekker door! Zo zijn we onder andere bezig met de realisatie van een nieuwe website voor een professionele theaterschool in Brabant en leggen we de laatste hand aan een website voor een restaurant met naam en faam in de Achterhoek.

StudioDubbel legt basis voor Japanse connectie

18 juni 2019

Enthousiaste reacties van klanten geven ons super veel energie. Niets leukers dan dat je terughoort dat jouw contactpersoon binnen de eigen organisatie veel complimenten ontvangt voor met ons gerealiseerde projecten. Zo bleek een door ons gloednieuw opgeleverde website aan de basis te staan van een nieuw en succesvol Japans contact :-)

StudioDubbel inmiddels ontdekt in de horeca

15 mei 2019

De laatste weken krijgen we steeds meer aanvragen vanuit de horeca. Wel logisch eigenlijk, want we werken snel en tegen een scherpe prijs. Eigenschappen die de gemiddelde horeca-ondernemer wel aanspreekt natuurlijk. Zo is bijvoorbeeld een one-pager website voor kroegen en restaurants al een prima en zeer betaalbare professionele oplossing.

StudioDubbel bezorgt ondernemer schrik van zijn leven

24 april 2019

Voor een succesvolle ondernemer uit Utrecht maakten we het ontwerp voor zijn nieuwe website. Door een misverstand bleek deze opdracht bij presentatie van ontwerp en offerte al door de andere zakenpartner aan een andere partij te zijn vergeven. Voor ons balen, voor onze contactpersoon ook, want onze offerte bleek 40% goedkoper te zijn!

StudioDubbel inspireert met vrijblijvend ontwerp website

8 maart 2019

Je weet dat jouw website al een tijd aan vervanging toe is. Niet responsive en ook al geen SSL-certificaat, maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? Nou, bij ons dus! We helpen je graag op weg door geheel vrijblijvend het ontwerp van jouw gloednieuwe homepage te maken. Maak je keuze en meld je aan, vul actiecode 'Inspiratie2019' in en klaar ben je!

StudioDubbel verzamelt eerste reacties op nieuw concept

20 februari 2019

Flink wat gesprekken met potentiële klanten geven ons waardevolle feedback op ons nieuw geïntroduceerde concept. Verbeterpunten passeren de revue en ook vragen over nieuw aan te bieden producten komen over tafel. Super inspirerend om kritische noten te horen kraken over hoe ons aanbod beter kan. En ook wel eng natuurlijk...

StudioDubbel komt met nieuw concept op de markt!

1 januari 2019

De nodige voorbereidingen liggen achter ons, tijd om naar buiten te gaan en Nederland te vertellen over de kracht van StudioDubbel! Wij willen het werk van marketing- en communicatieprofessionals makkelijker maken. Daarvoor bedachten we een nieuw online concept, dat we nu in de praktijk gaan testen en verder verfijnen. Spannend!

Aanmelden nieuwsbrief

We sturen regelmatig tips om jouw werk makkelijker te maken!

Aanmelden
Contact

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2019 - realisatie StudioDubbel