Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Sunrise 1634197 1280

Fijne vakantie gewenst!

12 juli 2024

We wensen je een fijne vakantie! Lekker op het terras met een koud biertje. Met een glaasje wijn in de kajuit. Op het strand met een kleurrijke cocktail. Of gewoon thuis met een dampende kop thee. Maakt niet uit, ff bijtanken op jouw eigen manier. Gaan we zelf ook doen, maar gedurende de zomerperiode zijn we gewoon bereikbaar én beschikbaar.

Office 2608381 1280

Nieuwe website nodig?

18 juni 2024

Is jouw website langzamerhand aan een update toe? Als je ons vertelt welke wensen je hebt, krijg je van ons geheel vrijblijvend een eerste schets van het ontwerp en maken we gelijk tot op de cent nauwkeurig inzichtelijk wat de kosten zijn als je besluit met ons aan de slag te gaan. Dan kan je ons beoordelen op ons werk in plaats van op ronkende verkooppraatjes. Lekker concreet.

Clock 756487 1280

Op zoek naar tijdelijke hulp voor een project?

15 mei 2024

Heb je een nieuw project waarvoor bij jou intern de handen ontbreken? Zoek je tijdelijke vervanging voor een zieke collega? Is het zwangerschapsverlof van jouw teamgenoot aanstaande? Met onze jarenlange ervaring ondersteunen we je vanuit onze brede expertise. Laat maar weten welke samenwerkingsvorm je het beste past, dan gaan we om tafel en schakelen we snel.

Open sign 1745436 1280

Altijd bereikbaar

19 april 2024

Een antwoordapparaat? Krijg je bij ons niet te horen. Want als je een bedrijf hebt dat juist in de avonduren en/of weekenden actief is, wil je kunnen schakelen met een creatief partner die ook dan bereikbaar is. Bel je in het weekend met een vraag over je website? Wil je direct iets aangepast in je webshop? Wil je filmopnames van een klus midden in de nacht? We spreken je graag!

StudioDubbel maak van je website een webshop

Maak van je website een webshop

22 maart 2024

Al eens overwogen om aan jouw website een koopknop toe te voegen? We kunnen jouw website eenvoudig voorzien van een verkoopoptie, zodat je gelijk kunt starten met online verkoop. Een perfecte manier om met een kleine investering te testen hoe jouw markt hierop reageert. Het volledig inrichten van een complete webshop is dan helemaal niet nodig. Wil je meer weten over de kansen en kosten? We horen of zien je graag!

Studiodubbe seo ai

Artificial Intelligence helpt je bij SEO-optimalisaties

27 februari 2024

Als je serieus werk maakt van Search Engine Optimization (SEO) weet je dat dit een tijdrovende klus is. Met de introductie van efficiënte AI-tools in de SEO-omgeving van het door ons gebruikte CMS gaat je dit nu heel veel tijdwinst opleveren. Wil je weten wat het kost als we jouw website vernieuwen, zodat je in vormgeving en techniek weer helemaal bij de tijd bent? Wil je meer bezoekers? Bel of mail en we sturen je snel een offerte!

1
2
Word jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel