Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Social media 3846597 1280

Op zoek naar nieuwe klanten?

31 januari 2024

Het regelmatig plaatsen van social media berichten helpt om je merk zichtbaar en top-of-mind te houden bij jouw doelgroep. Je toont expertise, deelt je kennis en bovendien stijgt de kans op interactie en betrokkenheid van je volgers. Wij verzorgen de volledige communicatie van klanten op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn. We zien het in de cijfers, actie geeft reactie. Voor je het weet gaat de telefoon!

Shutterstock 718123753 kopie

Fijne feestdagen gewenst!

19 december 2023

Dank jullie wel voor de mooie opdrachten, de inspirerende gesprekken, de goeie moppen, de kritische blikken, de dit-heeft-even-voorrang projecten, de bijzondere locaties waar we werkten, het grote vertrouwen, het meevieren met de successen, het begrip voor als iets net even anders liep, voor dat wat er al weer ligt voor het nieuwe jaar. Wij zijn blij, wij zijn StudioDubbel. Gelukkig 2024! 

Rocket 2626067 1280

Boven de concurrentie uitstijgen

14 november 2023

Als je een plek op een beursvloer huurt, is het altijd even zoeken naar de beste plek aan het drukste gangpad. Dat eenmaal geregeld is de volgende vraag; hoe trek ik op een originele manier aandacht van passanten? Eén van onze nieuwe klanten is een startup die haar productlancering vierde met een niet te missen 3 meter hoge raket in de beursstand.

Ezgif.com video to gif converted

Complexe informatie eenvoudig brengen

23 oktober 2023

Het is een vak apart, complexe informatie eenvoudig brengen. Op zo'n manier dat de ontvanger én de kern van de boodschap onthoudt én het leuk vindt om het hele verhaal uit te luisteren. En kijken. Want animaties zijn bij uitstek geschikt om complexe materie tot een simpele boodschap terug te brengen. Met een goed script en het lef om veel te schrappen, dat wel.

De kijkkans vergroten

29 september 2023

In buitenreclame worden tarieven grotendeels gebaseerd op de 'opportunity to see', oftewel de kijkkans. Hoe groter de kans dat jouw boodschap op een lichtmast wordt bekeken, hoe hoger het tarief. Als je een mooi restaurant hebt aan een doorgaande weg, wil je graag de aandacht van automobilisten, fietsers en wandelaars. Met professionele bebording vergroot je die kans!

Opticien maakt scherpe keuze

15 augustus 2023

Heb je net als een van onze nieuwe klanten wél een website nodig, maar niet heel veel informatie om daarop te vermelden? Dan is onze onepager-website de ideale oplossing. Gaan de zaken als een speer, dan kan je op een later moment altijd overschakelen naar een 'gewone' website met meer mogelijkheden. En er zelfs verkoopknoppen aan toevoegen voor je eerste online verkopen.

1
2
Wordt jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel