Nieuws

Onze klanten ontvangen periodiek een nieuwsbrief vol tips en trucs.

Maakt privacywaakhond klikrapportages waardeloos?

22 juli 2021

Inzicht in klikgedrag is voor elke marketeer de heilige graal. Aangescherpte privacyregels maken dat inzicht lastiger, maar ook hackers zorgen voor uitdagingen. Zo leveren digitale nieuwsbrieven marketeers nog steeds mooie inzichten op, maar spamfilters bootsen tegenwoordig kliks na om zo spamrobots uit te kunnen sluiten. Dus kliks vertekenen rapportages! Controleer hoe je deze kliks uit jouw meetresultaten kunt filteren.

Facebook winactie kent voorwaarden

18 juni 2021

'Like onze pagina en win!'. Wist jij dat dat helemaal niet mag?! Facebook heeft strenge regels bepaald voor winacties. Je moet in je bericht vermelden dat Facebook de actie niet sponsort. Je mag niet als voorwaarde stellen dat mensen je bericht liken, delen en zichzelf of anderen taggen in het bericht om te winnen. Vragen om dit te doen mag wel.

Ook de heilige koe verdient een voorjaarsschoonmaak 

6 mei 2021

We werken voor klanten die wereldwijd actief zijn, maar ook voor klanten die de handen vol hebben aan de eigen regio. Zo leverden we in heel korte tijd een website op aan enthousiaste ondernemers die auto's dagelijks weer showroomklaar maken. Heerlijk fris het voorjaar tegemoet!

Hoe wereldwijd efficiënt je propositie communiceren

21 april 2021

Als je klanten over de hele wereld tot in de verste uithoeken actief zijn, hoe houd je hen dan op de hoogte van spannende ontwikkelingen binnen jouw bedrijf? Een mailbox heeft iedereen, tijd om een coole animatie te bekijken ook. Dus aan de slag met script, storyboard, muziek en voice-over!

Goed vindbare blogs en vlogs trekken aandacht

27 maart 2021

Voorzie jouw website van een blog- en/of een vlog en trek meer bezoekers. Een prima instrument om jouw vakinhoudelijke kennis te delen. Zo schreef een van onze klanten,  een jurist, een blog over het gevaar van loden leidingen voor drinkwater en verscheen ermee in de landelijke media.

A chocolate a day keeps the stress away

14 februari 2021

In de dagen voorafgaand aan Valentijnsdag hebben we flink wat mensen verrast met een per post verzonden verrassing van chocolade. Een lekkere doos met kwaliteitsbonbons die geheel Corona-proof door de brievenbus op de mat viel. Lekker voor bij de thee!

123
Word ook vrolijk!

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Spreekt dat je aan? We maken jouw werk makkelijker!

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2021 - StudioDubbel