Referentie: VDB vastgoedbeheer

Wil je een logo en huisstijl laten maken?

Sta je op het punt om een nieuw bedrijf, product of dienst te introduceren in de markt? Dan is het belangrijk om een uniek en onderscheidend beeldmerk te hebben. Jouw succes begint immers bij een duidelijk herkenbaar logo en de daarbij behorende huisstijl. Kimm adviseert je graag!

Het ontwerpen van een logo gaat over het verbeelden van de kern van een bedrijf of instelling. Met die bouwstenen gaan wij aan de slag. 

We laten je altijd kiezen uit verschillende voorstellen en werken jouw keuze verder uit tot het definitieve logo en de bijbehorende huisstijl.

Om je te helpen visualiseren hoe jouw gloednieuwe logo op verschillende middelen toont, hebben we handige opties.

Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem: "Wij zijn erg tevreden over ons logo, het ontwerp sluit goed aan bij wat wij in gedachten hadden en uit willen stralen."

Zo helpen we jou groeien én maken we jouw werk makkelijker

  • We lezen ons in in de diensten en/of producten die je gaat aanbieden en inventariseren welke concurrenten je in jouw markt ziet
  • Samen met jou kijken we naar de toegevoegde waarde die jij in jouw markt gaat bieden
  • We ontwerpen jouw logo en je ontvangt van ons minimaal twee concepten
  • Op basis van jouw terugkoppeling werken we samen toe naar het eindresultaat
  • Je ontvangt het logo in kleur en zwart/wit en in verschillende bestandstypen, zodat je het probleemloos voor online en offline middelen kunt gebruiken
  • Met het gekozen logo ontwerpen we ook de huisstijl voor door jou aangegeven online en offline middelen
Wordt jij ook vrolijk?

Onze klanten zijn vrolijk. Ze geven ons terug dat we lekker snel schakelen, inhoudelijk goed adviseren, gevraagd en ongevraagd inspireren en hele nette tarieven hanteren. Ook iets voor jou? 

Contactgegevens

085 - 06 07 760
info@studiodubbel.nl
www.studiodubbel.nl

© 2024 - StudioDubbel